Η ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Πώς τα υπέροχα & αφράτα ντόνατς μας κατέκτησαν την καρδιά σας…

Donuts Pappas 
ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 

H ιστορία μας ξεκινά το 1992. Ο νεαρός τότε Γιάννης Παππάς, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτόν και την οικογένειά του, δοκιμάζει να αναπτύξει ένα προϊόν όχι και τόσο διαδεδομένο στην τοπική αγορά των Τρικάλων, τα γνωστά πλέον σε όλους ντόνατς.

 

Παρά τις λιγοστές γνώσεις του στη ζαχαροπλαστική, κατάφερε να παρασκευάσει μια δική του συνταγή για ντόνατς και, έτσι, με αργά αλλά σταθερά βήματα, τα πρώτα μας ντόνατς διατέθηκαν στην τοπική αγορά των Τρικάλων!

Λειτουργώντας πάντα με τη σκέψη του «πώς θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό ντόνατ στους επαγγελματίες και στους καταναλωτές», εξειδικεύτηκε στην παραγωγή ντόνατς και στη δική του συνταγή, η οποία παρά τις δυσκολίες που είχε, ήταν και παραμένει αγνή, χωρίς πρόσθετα χημικά βελτιωτικά και συντηρητικά.

Αυτό μας έκανε και συνεχίζει να μας κάνει ξεχωριστούς, στην Donuts Pappas: η συνταγή μας, η οποία δεν είναι έτοιμο μείγμα, είναι αγνή και, πλέον, έχει μπει στο DNA μας!

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ 

Από το 1992 έως σήμερα, παρά τις όποιες αντιξοότητες, έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι στην προτίμηση των επαγγελματιών και των καταναλωτών στους νομούς Τρικάλων και Λάρισας!

 

Από το 2008 και πλέον, η επιχείρησή μας λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Πλάτανο Τρικάλων. Χάρη στις νέες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, μας δόθηκε η δυνατότητα να έχουμε και χονδρικό εμπόριο ντόνατς. Έτσι, συνάψαμε καινούργιες συνεργασίες χονδρικής, έχοντας πλέον αντιπροσώπους και κάλυψη σε αρκετούς νομούς της Ελλάδας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στην Donuts Pappas, καθημερινά, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του χώρου και τους καταναλωτές.

Για εμάς, σημασία έχει η επανάληψη και όχι η δοκιμή και οι επαγγελματίες του κλάδου γνωρίζουν ότι αυτό είναι που παίζει τον πιο κρίσιμο ρόλο για την επιτυχία ενός προϊόντος. Ως επιχείρηση δεσμευόμαστε ότι, πάντα, θα λειτουργούμε με γνώμονα την ποιότητα και θα προσπαθούμε να τη βελτιώνουμε, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε αυτή την πολυπόθητη επανάληψη!